FAB28

FAB28

Wijkcentrum FAB28 is een groot modern wijkgebouw met een verbindende rol voor de wijk Stratum. Het wijkcentrum is de afgelopen jaren (bijna) compleet gemoderniseerd door een enthousiaste groep vrijwilliger en de gemeente. Er is een ontvangstruimte (Lazarus) met o.a. een gezellig bar, biljarttafels, dartborden en tv. De overige verhuurbare ruimtes zijn licht, schoon en modern. In totaal heeft FAB28 7 verhuurbare ruimtes in verschillende formaten en met verschillende mogelijkheden. 3 ruimtes zijn gelegen op de eerste etage: Ameland, Kardinaal en IJzeren Jan. De overige ruimtes zijn via een trap bereikbaar. Overal is goede wifi aanwezig.
Wijkcentrum FAB28 heeft een groot eigen plein met gratis parkeergelegenheid en een terras. Het centrum is gelegen aan een grasveld met een speeltuin, kabelbaan, basketbalveldje, skatebaan en voetbalveldje. Rondom het gebouw is volop gratis parkeergelegenheid.

We zijn altijd van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. In de avonduren zijn we open als er een huurder is die ook gebruik maakt van de Lazarus. We zijn daarom op maandag- en donderdagavond open tot 23.00 uur. Op woensdag zijn we altijd open tot 20.00 uur en als het kienen is, zijn we ook open tot 23.00 uur. In de weekenden en op dinsdag- en vrijdagavonden zijn we alleen open als er iets bijzonders te doen is, zoals een kinderdisco. Deze evenementen vind je terug op onze Facebook pagina. Kijk dus altijd eerst op Facebook of we open zijn als je in het weekend of op dinsdag- of vrijdagavond langs wilt komen. Je kunt ons vinden op onze Facebookpagina: fabachtentwintig.
Let op! Een ruimte is bij ons pas definitief gereserveerd als onze beheerder met jou over de reservering heeft gesproken. Je kunt ons bellen op 040-8458229 of mailen naar info@fab28.nu. Je kunt ook overdag even langs komen om zelf met onze beheerder te overleggen. Onze beheerder is van maandag t/m vrijdag aanwezig van 9.00 tot 16.30 uur. Tot ziens!

Adres

Fabritiuslaan 28
5645 ES Eindhoven

Kaart