Vitalis Parc Gender (Vitalis Engelsbergen, de Hagen, Genderstate, Maximiliaan)

Vitalis Parc Gender (Vitalis Engelsbergen, de Hagen, Genderstate, Maximiliaan)

Vitalis Parc Gender is een gezellige en gastvrije locatie met allerlei voorzieningen voor ouderen op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

Er is een gezondheidscentrum met huisartsen, apotheek, fysiotherapie, logopedie, psychologie en ergotherapie aanwezig. Daarnaast zijn er veel voorzieningen zoals kapper, supermarkt, logeerkamer voor gasten, pedicure, gehoorspreekuur, Grand Café, restaurant de Bourgondiër, drie activiteitenruimtes, een beautykamer en een muziekkamer.
Vitalis Parc Gender onderscheidt zich met ‘leven in de brouwerij’. Er vinden regelmatig activiteiten plaats zoals muziek, film, theater, lezingen en exposities. Daarnaast zijn hier diverse verenigingen zoals een koor, Tai Chi en de KBO. Wij schenken ruimschoots aandacht aan de verschillende culinaire seizoenen door thema's rondom asperges, mosselen en wild in passende gerechten te verwerken.

Kortom: Vitalis Parc Gender biedt een sfeervolle en veilige omgeving en ligt in de Eindhovense wijk Gestel aan de rand van het Genderpark. In het park kunt u heerlijk wandelen of gewoon op een bankje genieten van de natuur.

Adres

Maria van Bourgondiëlaan 8
5616 EE Eindhoven

Kaart