Buurtruimten

D-1415614
Lohengrinlaan 1 Eindhoven

U kunt in het buurthuis als buurtcomité of vereniging ook terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in De Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten. De Jagershoef beschikt over 3 afzonderlijke ruimtes.

220
D-1509447
Emmasingel 22 Eindhoven

De Bibliotheek Eindhoven biedt een aantal vergader- Presentatie- En Trainingsruimtes Aan In Een Inspirerende Omgeving In Het Midden Van De Stad. Op loopafstand van het station en met prima parkeerfaciliteiten. De ruimtes zijn per dagdeel te huur en bieden plek tot 18 personen. Het theater biedt plek tot 55 personen.

40
D-1517887
Josef Israëlslaan 2k Eindhoven

Buurt ontmoetingsruimte De Inloop beschikt over multifunctionele ruimten, die in delen verhuurbaar zijn d.m.v. scheidingswanden. Tevens is er de mogelijkheid om de sportzaal van De Toeloop te huren. Er is WiFi aanwezig, voor catering kun je afspraken op maat maken met de beheerder. Veel is mogelijk van cake bij de koffie tot complete buffetten op maat. Voor uiteenlopende activiteiten kun je terecht bij De Inloop: van kinderknutselmiddagen, vergaderingen, muziek, sport en dans, feesten en partijen.

710
Gebouw De Uitwijk 1
Generaal Pattonlaan 124 Eindhoven

De Uitwijk is een gemeenschapshuis waar verenigingen en particulieren ruimten kunnen huren voor het uitoefenen van hun evenementen,
het houden van vergaderingen, feesten, groepsbijeenkomsten en waarvoor tevens een inloop voor buurtbewoners.
Voor feesten vragen wij personeelskosten en het verplicht afnemen van onze consumpties.
Ook stimuleren wij het organiseren van nieuwe activiteiten en cursussen.
Graag nodigen wij u uit in onze gezellige ontmoetingsruimte voor een praatje,
of bij een van de activiteiten in "DE UITWIJK".
Adres
Generaal Pattonlaan 124
5623 KC Eindhoven

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m Donderdag, 9.00 - 24.00 uur
Vrijdag, 9.00 - 17.30 uur, daarna op aanvraag,

Voor meer info bel op maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.
1025
D-1301665
Lekstraat 4 Eindhoven

Het Dorpshuis Acht is een ontmoetingsplaats bij uitstek voor de Achtse Gemeenschap en voor bezoekers uit Eindhoven en ver daarbuiten.
Het is een thuisplaats voor veel verenigingen, clubs en groeperingen en is een prima locatie voor eenmalige of terugkerende activiteiten.

Let op! No party's whatsoever !
Niet voor feesten in het algemeen, zoals bruiloften, verjaardagen, examenfeesten etc.

Stichting Dorpshuis Acht stimuleert het organiseren van cursussen en exposities in en voor de Achtse Gemeenschap.

Voor een relatief laag huurbedrag wordt ruimte in het Dorpshuis beschikbaar gesteld voor activiteiten en vergaderingen van verenigingen, clubs en/of groeperingen.

Het Dorpshuis beschikt over veel faciliteiten, zo kan indien nodig gebruik worden gemaakt van allerlei voorzieningen zoals:
- Toneelpodium met/of zonder verlichting / geluid,
- Vergaderinstallatie,
- Beamer met filmdoek,
- Video c.q. DVD-Speler,CD-Wisselaar,
- Computers
- Enzovoorts.
Hebben wij uw interesse gewekt?
Is het Dorpshuis Acht een geschikte locatie voor uw vereniging of activiteit?
Neem dan contact met ons op!

350
eindhoven atletiek 1
J.C. Dirkxpad 7 Eindhoven

Eindhoven Atletiek. Een van de grootste atletiek verenigingen in Nederland.

628
Ingang Burghplan bewerkt
Fabritiuslaan 28 Eindhoven

Wijkcentrum FAB28 is een groot modern wijkgebouw met een verbindende rol voor de wijk Stratum. Het wijkcentrum is de afgelopen jaren (bijna) compleet gemoderniseerd door een enthousiaste groep vrijwilliger en de gemeente. Er is een ontvangstruimte (Lazarus) met o.a. een gezellig bar, biljarttafels, dartborden en tv. De overige verhuurbare ruimtes zijn licht, schoon en modern. In totaal heeft FAB28 7 verhuurbare ruimtes in verschillende formaten en met verschillende mogelijkheden. 3 ruimtes zijn gelegen op de eerste etage: Ameland, Kardinaal en IJzeren Jan. De overige ruimtes zijn via een trap bereikbaar. Overal is goede wifi aanwezig.
Wijkcentrum FAB28 heeft een groot eigen plein met gratis parkeergelegenheid en een terras. Het centrum is gelegen aan een grasveld met een speeltuin, kabelbaan, basketbalveldje, skatebaan en voetbalveldje. Rondom het gebouw is volop gratis parkeergelegenheid.

We zijn altijd van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. In de avonduren zijn we open als er een huurder is die ook gebruik maakt van de Lazarus. We zijn daarom op maandag- en donderdagavond open tot 23.00 uur. Op woensdag zijn we altijd open tot 20.00 uur en als het kienen is, zijn we ook open tot 23.00 uur. In de weekenden en op dinsdag- en vrijdagavonden zijn we alleen open als er iets bijzonders te doen is, zoals een kinderdisco. Deze evenementen vind je terug op onze Facebook pagina. Kijk dus altijd eerst op Facebook of we open zijn als je in het weekend of op dinsdag- of vrijdagavond langs wilt komen. Je kunt ons vinden op onze Facebookpagina: fabachtentwintig.
Let op! Een ruimte is bij ons pas definitief gereserveerd als onze beheerder met jou over de reservering heeft gesproken. Je kunt ons bellen op 040-8458229 of mailen naar info@fab28.nu. Je kunt ook overdag even langs komen om zelf met onze beheerder te overleggen. Onze beheerder is van maandag t/m vrijdag aanwezig van 9.00 tot 16.30 uur. Tot ziens!

449
D-1301293
Lievendaalseweg 3 Eindhoven

Gemeenschapshuis Lievendaal is een gemeenschapshuis waar verenigingen en particulieren ruimten kunnen huren voor het uitoefenen van hun evenementen, het houden van vergaderingen. Tevens voor feesten, groepsbijeenkomsten en voor een inloop voor buurtbewoners.
Graag nodigen wij u uit in onze gezellige ontmoetingsruimte voor een praatje, of bij een van de activiteiten in ons Gemeenschapshuis Lievendaal. --- Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen ---

580