Buurtruimte040

Buurtruimte040.nl is een digitaal platform dat 24 uur per dag vraag en aanbod van activiteiten en ruimten in regio 040 bij elkaar brengt. Het kan gaan om eenmalige activiteiten zoals een feest, workshop of vergadering. Maar ook om terugkerende activiteiten, zoals sport, muziek of cursussen. Bewoners en organisaties die activiteiten willen organiseren en promoten en bewoners die aan activiteiten willen meedoen vinden hier de ideale ruimte én elkaar. Deze service bieden wij gratis.

Buurtruimte040 richt zich op bewoners die meedoen en participeren aan activiteiten in hun wijk of in de stad en draagt zichtbaar bij aan innovatie en slimmer en beter organiseren.

Waarom is Buurtruimte040 er voor Eindhoven?

Er is steeds vaker leegstand binnen het (sociaal maatschappelijk) vastgoed, zoals in gemeenschapshuizen, scholen, sportkantines, bedrijfspanden, kerken, wijkcentra e.d. Door activiteiten naar deze - prima te gebruiken - gebouwen te brengen, krijgen deze weer een functie. Het levert meer huur op, waardoor er minder (gemeentelijke) subsidie nodig is. Een en een is drie!

Gebouwen die goed worden gebruikt, maken een stad of dorp veiliger en levendiger. Buurtruimte040.nl wil hieraan bijdragen en zet zich daarom in voor meer besef van maatschappelijke verantwoordelijkheid bij bewoners, instellingen en bedrijven.

Het systeem achter Buurtruimte040

Buurtruimte040.nl is een databank met gegevens van bestaande en beschikbare ruimtes en gebouwen, inclusief de aanwezige activiteiten. Buurtruimte040 houdt de lijst actueel, maar aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gegevens op de website. Hoe completer, des te meer kans op een snelle match!

Reserveringen en vragen komen rechtstreeks bij de beheerders van de accommodaties terecht. De accommodaties zelf kunnen via buurtruimte040 reserveringen verwerken en de centrale administratie regelen.

Ook een ruimte of gebouw verhuren?

Buurtruimte040 biedt de aangesloten accommodaties optimale vindbaarheid. Daarnaast zijn er de voordelen van kennisdeling en centrale facilitaire dienstverlening. Wil je ook een ruimte of gebouw in regio 040 verhuren? Neem dan contact op met buurtruimte040 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Facebook: buurtruimte040.nl
E-mail: info@buurtruimte040.nl
Telefoon: (040) 219 3303 / 3350